luni, 24 mai 2010

Iubeste LORENA caii?

De cand i-am propus Lorenei aceasta tema, s-a aratat extrem de incantata si s-a implicat trup si suflet. Am incercat sa redam cat mai bine cu putinta relatia FEMEIE-CAL, acesta a fost laitmotivul sedintei. Dac-am reusit, hm, va las pe dumneavoastra sa judecati...
Vizionare placuta.













































PS: Multumesc Dana, multumesc Petru, multumesc Cozmin.

6 comentarii:

  1. Bravo Ova! Frumos. Nu e chiar pe gustul meu, dar trebuie sa recunosc ca ai scos ce era mai bun! Si Lorena a ales foarte bine vestimentatia! Imi place!

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca ii plac caii? Cred ca la femei este un dar pe care il au din nastere si asta o spun fara sa fiu ironic... mai departe va las pe voi sa comentati ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Cosmin MUNTEANU26 mai 2010 la 10:20

    Inca un set foarte bun... Prima tine capu' de afis... Oricum e greu sa alegi pe cea mai buna... Foarte reusit ! Felicitari !

    RăspundețiȘtergere
  4. E greu, e foarte greu sa exprim ceea ce am simtit in momentul in care am ajuns la herghelie, in momentul in care Ova mi-a facut aceste poze de-a dreptul extraordinare.E un sentiment nou, pe care nu mi-a mai fost dat sa il traiesc, aceasta apropiere fata de cai e una profunda si care te marcheaza. Eu sunt o persoana care indrageste animalele, insa caii nu erau pe lista animalelor mele preferate :).Ideea este ca am inceput sa indragesc aceste animale si au inceput chiar sa imi fie foarte dragi si chiar sa vreau sa invat sa calaresc, toate acestea intamplandu-se datorita ideii lui Ova de a merge la herghelie; si ii multumesc pentru asta, fiidca datorita acestei sedinte parerea mea fata de aceste animale s-a schimbat radical, in BINE. Pe tot parcursul sedintei, incepand cu prima fotografie, cand cerul era senin, si terminandu-se cu ultima fotografie cand ploaie si-a facut prezenta, m-am simtit extraordinar de bine, atat datorita lui Ova care e o persoana foarte deschisa cat si datorita privelistii care era de-a dreptul fermecatoare.
    In final as dori sa ii multumesc lui Ova pentru acest cadou, fiidca mi-a mers exact acolo unde trebuie, la suflet. E o onoare pentru mine ca te-am cunoscut. Bafta in continuare !!! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc, multumesc mult Lorena pentru cuvintele frumoase si sincere. Ti-am spus ca de mult "coceam" aceasta tema, iar acum ma bucur c-am ales persoana potrivita pentru ea.
    Dar acum vreau sa-ti dezvalui un mic secret: cand te-ntrebam daca ai emotii, nu te-ntrebam degeaba. Este normal sa ai, cum la fel de normal este sa am ...si eu. Inaintea fiecarei sedinte am emotii, exact la fel ca inaintea oricarui examen. Cu-atat mai mult daca-n... rolul principal ai tocmai "Miss Andrei Muresanu 2o1o".
    Aaa, da, acum putem spune ca puteam face mai mult, asa-i, dar adu-ti aminte vorbele mele: sa ne bucuram deocamdata de ceea ce-am realizat atunci, iar lectiile invatate ne vor fi de folos pe viitor.
    Da, a fost o experienta foarte faina, as repeta-o oricand cu mare placere. Iti doresc multa bafta-n-continuare la BAC, la admitere deasemenea.
    Bucura-te de coronita, o meriti pe deplin.

    RăspundețiȘtergere
  6. foarte faine pozele, dar si ideile ..........ma bucur ca a iesit o treaba foarte faina....

    RăspundețiȘtergere