duminică, 16 mai 2010

Geta

Acesta este rezultatul unei sedinte in care Geta a stiut cap-coada ce vrea si totodata a inteles si-a respectat perfect cerintele mele. Vreau sa le multumesc mult pentru ajutor Anei si lui Petru.
O singura concluzie poate fi trasa dupa o astfel de experienta: cand pui suflet in ceea ce faci, n-are cum sa nu iasa treaba de calitate.
Sa fiti iubiti.

11 comentarii:

  1. Da Ovi, stii tu, cand astrele se-ntalnesc...

    RăspundețiȘtergere
  2. Arta fotografica intotdeauna ne da batai de cap. Momentele pe care ni le alegem sint cheia succesului si nu numai. In aceste fotografii natura este cea care invinge din nou. Bineinteles exceleaza si subiectul ...

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte frumoase fotografiile :)... la fel si locatia:D
    bravos!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma-ntreba Patry unde sunt "facute". Ei bine, la doi pasi de Bistrita...

    RăspundețiȘtergere
  5. Cosmin MUNTEANU16 mai 2010 la 03:25

    Daca nu ma cunosteam cu fotograful, acelasi lucru intrebam si eu: unde sunt "facute"?... Raspunsul anticipat m-a facut sa ma bucur si mai tare ca judetul nostru mai are multe de aratat. Oricum, naturala sedinta foto, mai ales la partea de culoare... foarte reusit set. Felicitari !

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc pentru cuvintele frumoase. Stii Cosmine care-i SECRETUL reusitei unei astfel de sedinte? Inca de la prima-ntalnire, cand am discutat despre ideile si modul de pregatire a "iesirii", am convins-o pe Geta ca efortul/chinul la care-o voi "supune" ESTE DOAR PENTRU EA, EA ESTE BENEFICIARUL !!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte frumoase poze ova.. fiind foarte aproape de tine in momentul cand ai facut pozele, pe mine unu m au lasat cu gura cascata deoarece cand le ai facut nu ma asteptam sa iasa chiar asa. Viziunea mea era putin diferita fata de cum o vezi prin aparat, dar este la fel de minunat sa fi acolo si sa vezi cu ochii cat de frumos pot iesi pozele pozele P.S multumesc mult pentru tot ova:)

    RăspundețiȘtergere
  8. ova nu pot decat sa iti multumesc pentru aceasta experienta deosebit de placuta... sincer nu ma asteptam la niste rezultate asa de WOW... sunt foarte multumita de tot ceea ce ai facut pentru mine ... si pe viitor o sa apelez la serviciile tale cu mare incredere!!! deabea astept urmatoarea sedinta...

    RăspundețiȘtergere
  9. Geta, ii scriam lui Cosmin mai sus un "secret"... Hm, ma vad nevoit sa mai dezvalui unu: 5 randuri ca ale tale ma fac sa uit miile de ore de citit, de-ncercat, de repetat... Astfel de cuvinte-mi dau putere si-ncredere-n ceea ce fac, ma ambitioneaza si mai tare, ma fac sa caut noi si noi modalitati de exprimare fotografica... Multumesc.

    RăspundețiȘtergere